AGENDA

Persoonlijke Professionele Ontwikkeling in de seniorfase (Stichting Opmaat Tilburg, Primair Onderwijs)

Ervaringen van deelnemers in 2017

“Zeer gericht kunnen werken aan mijn eigen professionaliteit. Veel inzicht in mezelf gekregen en handvatten om hiermee door te gaan. Krachtig is dat de groep klein is waarbinnen ik me altijd veilig heb gevoeld. Het coachgesprek was voor mij ook verhelderend en helpend. De opbrengst is dat je weer energie voelt en perspectief in je leven ervaart.”

“Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik voelde steeds minder energie bij hetgeen ik aan het doen was. Nu zie ik mogelijkheden en kansen en komt mijn plezier weer helemaal terug.”

“Hele heldere uitleg. Fijne afwisseling tussen luisteren en bewegen. Ik heb ervaren door weer anders naar mijzelf te kijken, dat ik meer het ‘stuur’ of ‘regie’ van/over mijzelf terug heb.”

“Heldere inzichten, bewust geworden van waar je staat, tools om mee aan de slag te gaan.”

“Ik heb de regie van mijn leven weer overgenomen.”

Praktische informatie:

Intake: week van 15 januari 2018
Groepsbijeenkomsten: woensdag 24 januari 2018, donderdag 1 maart 2018, dinsdag 3 april 2018
Coachgesprekken: week 5/2, week 12/3 of 19/3 (individueel te bepalen)

Meer informatie op de Ontwikkelacademie van Onderwijscoöperatie T-Primair (regio Tilburg).

 

Met je HRM-team to the next level (in-company traject)

I.s.m. Claudia Somers (Raakadvies)

Dit maatwerk traject wordt in-company aangeboden. Locatie, data en tijdstippen zijn flexibel en worden in onderlinge afstemming bepaald.

 

Opleiding Potentieelgericht Coachen

De opleiding wordt, in samenwerking met Axia-trainingen, in-company aangeboden. De opleidingsdagen starten om in de regel om 09.30 en duren tot 16.30 uur. Ga voor meer informatie naar www.potentieelgerichtcoachen.nl

Locatie. De opleiding vindt in principe plaats in landgoed Huize Bergen in Vught (nabij Den Bosch). Indien gewenst kan uiteraard ook een andere locatie gekozen worden.

Inschrijven: via het aanmeldformulier.