AGENDA

Introductieworkshop: Bewust leiderschap in complexe, onzekere tijden
De kracht van Transformational Presence

Wanneer: vrijdag 5 april 2019
Tijd: 13:30-17:00
Locatie: Landgoed Huize Bergen in Vught
Prijs: € 69,- p.p. ex btw

De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, veerkrachtig om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit.

Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je moet ook je intuïtie inzetten; hoofd-hart-buik dus. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools.

Wil je het ervaren en direct stappen zetten? Neem dan deel aan onze introductieworkshop op 7 februari, in Baarn. De introductieworkshop wordt verzorgd door Sander van Eekelen CTPC en Jo Boniszewski CTPC .

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker, en oprichter van The Center of Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Klik hier voor meer informatie

Direct inschrijven? Klik hier

 

Transformational Presence Leiderschap & Coach (TPLC) trainingsprogramma
5-daagse intensieve basistraining: 9 t/m 13 april 2019
Landgoed Huize Bergen in Vught

Met afgestudeerden uit 32 landen, biedt het ‘Transformational Presence Leiderschap & Coaching (TPLC)-programma een vernieuwende, ‘cutting-edge’ coachingsbenadering voor leiderschap en coaching in het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs over de hele wereld. Effectief, impactvol en transformatief leiderschap en coachen in de hedendaagse snel veranderende wereld vraagt om nieuwe vaardigheden en instrumenten als ook bredere capaciteiten voor bewustwording en waarneming.

TPLC gaat direct naar de essentie van omstandigheden en situaties, identificeert het zich ontvouwende potentieel en gaat vervolgens een partnerschap aan met dat potentieel. Op die manier ontdek je een duidelijk pad voorwaarts; een weg die ons leidt naar een wereld die wél werkt. TPLC is een eigentijdse aanpak van transformationeel leiderschap en coaching. Een essentiële set van vaardigheden voor het navigeren van de complexiteit in de huidige, snel veranderende en onzekere wereld.

Klik hier voor meer informatie

 

Persoonlijke Professionele Ontwikkeling in de seniorfase
(Stichting Opmaat Tilburg, Primair Onderwijs)

Ervaringen van deelnemers in 2017

“Zeer gericht kunnen werken aan mijn eigen professionaliteit. Veel inzicht in mezelf gekregen en handvatten om hiermee door te gaan. Krachtig is dat de groep klein is waarbinnen ik me altijd veilig heb gevoeld. Het coachgesprek was voor mij ook verhelderend en helpend. De opbrengst is dat je weer energie voelt en perspectief in je leven ervaart.”

“Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik voelde steeds minder energie bij hetgeen ik aan het doen was. Nu zie ik mogelijkheden en kansen en komt mijn plezier weer helemaal terug.”

“Hele heldere uitleg. Fijne afwisseling tussen luisteren en bewegen. Ik heb ervaren door weer anders naar mijzelf te kijken, dat ik meer het ‘stuur’ of ‘regie’ van/over mijzelf terug heb.”

“Heldere inzichten, bewust geworden van waar je staat, tools om mee aan de slag te gaan.”

“Ik heb de regie van mijn leven weer overgenomen.”

Praktische informatie:

Intake: week van 15 januari 2018
Groepsbijeenkomsten: woensdag 24 januari 2018, donderdag 1 maart 2018, dinsdag 3 april 2018
Coachgesprekken: week 5/2, week 12/3 of 19/3 (individueel te bepalen)

Meer informatie op de Ontwikkelacademie van Onderwijscoöperatie T-Primair (regio Tilburg).

 

Met je HRM-team to the next level (in-company traject)

I.s.m. Claudia Somers (Raakadvies)

Dit maatwerk traject wordt in-company aangeboden. Locatie, data en tijdstippen zijn flexibel en worden in onderlinge afstemming bepaald.

 

Opleiding Potentieelgericht Coachen

De opleiding wordt, in samenwerking met Axia-trainingen, in-company aangeboden. De opleidingsdagen starten om in de regel om 09.30 en duren tot 16.30 uur. Ga voor meer informatie naar www.potentieelgerichtcoachen.nl

Locatie. De opleiding vindt in principe plaats in landgoed Huize Bergen in Vught (nabij Den Bosch). Indien gewenst kan uiteraard ook een andere locatie gekozen worden.

Inschrijven: via het aanmeldformulier.