AGENDA

Introductieworkshop: Bewust leiderschap in complexe, onzekere tijden
De kracht van Transformational Presence

Wanneer: donderdag 7 november 2019
Tijd: 13:30-17:00
Locatie: Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn
Prijs: € 69,- p.p. ex btw

De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, veerkrachtig om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit.

Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je moet ook je intuïtie inzetten; hoofd-hart-buik dus. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools.

Wil je het ervaren en direct stappen zetten? Neem dan deel aan onze introductieworkshop op 7 november, in Baarn. De introductieworkshop wordt verzorgd door Sander van Eekelen CTPC en Jo Boniszewski CTPC .

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker, en oprichter van The Center of Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Klik hier voor meer informatie

Direct inschrijven? Klik hier

Transformational Presence Intensive Course (TPIC) opleidingsprogramma
Start: 30 oktober t/m 1 november 2019
Conferentiecentrum Kapellerput in Heeze

Met afgestudeerden uit 33 landen, biedt het ‘Transformational Presence Leiderschap & Coaching (TPLC)-programma een vernieuwende, ‘cutting-edge’ coachingsbenadering voor leiderschap en coaching in het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs over de hele wereld. Effectief, impactvol en transformatief leiderschap en coachen in de hedendaagse snel veranderende wereld vraagt om nieuwe vaardigheden en instrumenten als ook bredere capaciteiten voor bewustwording en waarneming.

TPLC gaat direct naar de essentie van omstandigheden en situaties, identificeert het zich ontvouwende potentieel en gaat vervolgens een partnerschap aan met dat potentieel. Op die manier ontdek je een duidelijk pad voorwaarts; een weg die ons leidt naar een wereld die wél werkt. TPLC is een eigentijdse aanpak van transformationeel leiderschap en coaching. Een essentiële set van vaardigheden voor het navigeren van de complexiteit in de huidige, snel veranderende en onzekere wereld.

Klik hier voor meer informatie

Bewust Leiderschapsontwikkeling voor de 21e eeuw
Zit je middenin en leid je een belangrijke organisatieverandering? Werk je in een snel veranderende omgeving en word je uitgedaagd zo goed mogelijk te navigeren in complexiteit? En wil je de vaardigheden en leiderschapscapaciteiten ontwikkelen die je in staat stellen te floreren in deze onzekere en onvoorspelbare omstandigheden?

Transformational Presence Leiderschap in Actie (TPLA) is een vernieuwend 3-daags leiderschapsontwikkelingsprogramma voor leiders, managers, HR-professionals, ondernemers, beïnvloeders, visionairs, politici, ambtenaren en iedereen die toegewijd is aan het maken van een belangrijk verschil in hun organisaties en de wereld.

We leven in uitdagende, complexe, geweldige en onvoorspelbare tijden – tijden die leiderschap vragen gebaseerd op een nieuwe set van vaardigheden en capaciteiten. De leiders van vandaag moeten in staat zijn ver voorbij de transactionele, analytische en kennis-gebaseerde aanpak te reiken waarin de meesten van ons zijn opgevoed naar een meer intuïtieve aanpak die gebaseerd is op creatieve, in-het-moment-zelf ontdekkende vaardigheden en capaciteiten.

Transformational Presence Leiderschap in Actie geeft je krachtige en tegelijkertijd heel praktische instrumenten en kaders die nodig zijn om te kunnen navigeren in de complexe, snel veranderende en onzekere wereld van vandaag.

Klik hier voor meer informatie

Persoonlijke Professionele Ontwikkeling in de seniorfase
(Stichting Opmaat Tilburg, Primair Onderwijs)

Ervaringen van deelnemers in 2017

“Zeer gericht kunnen werken aan mijn eigen professionaliteit. Veel inzicht in mezelf gekregen en handvatten om hiermee door te gaan. Krachtig is dat de groep klein is waarbinnen ik me altijd veilig heb gevoeld. Het coachgesprek was voor mij ook verhelderend en helpend. De opbrengst is dat je weer energie voelt en perspectief in je leven ervaart.”

“Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik voelde steeds minder energie bij hetgeen ik aan het doen was. Nu zie ik mogelijkheden en kansen en komt mijn plezier weer helemaal terug.”

“Hele heldere uitleg. Fijne afwisseling tussen luisteren en bewegen. Ik heb ervaren door weer anders naar mijzelf te kijken, dat ik meer het ‘stuur’ of ‘regie’ van/over mijzelf terug heb.”

“Heldere inzichten, bewust geworden van waar je staat, tools om mee aan de slag te gaan.”

“Ik heb de regie van mijn leven weer overgenomen.”

Praktische informatie:

Intake: week van 15 januari 2018
Groepsbijeenkomsten: woensdag 24 januari 2018, donderdag 1 maart 2018, dinsdag 3 april 2018
Coachgesprekken: week 5/2, week 12/3 of 19/3 (individueel te bepalen)

Meer informatie op de Ontwikkelacademie van Onderwijscoöperatie T-Primair (regio Tilburg).

Met je HRM-team to the next level (in-company traject)

I.s.m. Claudia Somers (Raakadvies)

Dit maatwerk traject wordt in-company aangeboden. Locatie, data en tijdstippen zijn flexibel en worden in onderlinge afstemming bepaald.