AGENDA

Online introductieworkshop: Intuïtief Coachen: De Kracht van Transformational Presence

Wanneer: donderdag 2 december 2021
Tijd: 14:00 – 16:30 uur
Locatie: online via Zoom
Prijs: gratis

De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, veerkrachtig om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit.

Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je wordt uitgenodigd ook je intuïtie inzetten; hoofd-hart-buik dus. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools.

Wil je het ervaren en direct stappen zetten? Neem dan deel aan onze introductieworkshop. De introductieworkshop wordt verzorgd door Sander van Eekelen CTPC.

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker, en oprichter van The Center of Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Klik hier voor meer informatie

Direct inschrijven? Klik hier

Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence Intensive Course (IC-TP)
Start: 13 en 14 januari 2022
Locatie: Kapellerput in Heeze

Met afgestudeerden uit 35 landen, biedt het ‘Transformational Presence Leiderschap & Coaching (TPLC)-programma een vernieuwende, ‘cutting-edge’ coachingsbenadering voor leiderschap en coaching in het bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs over de hele wereld. Effectief, impactvol en transformatief leiderschap en coachen in de hedendaagse snel veranderende wereld vraagt om nieuwe vaardigheden en instrumenten als ook bredere capaciteiten voor bewustwording en waarneming.

TPLC gaat direct naar de essentie van omstandigheden en situaties, identificeert het zich ontvouwende potentieel en gaat vervolgens een partnerschap aan met dat potentieel. Op die manier ontdek je een duidelijk pad voorwaarts; een weg die ons leidt naar een wereld die wél werkt. TPLC is een eigentijdse aanpak van transformationeel leiderschap en coaching. Een essentiële set van vaardigheden voor het navigeren van de complexiteit in de huidige, snel veranderende en onzekere wereld.

Klik hier voor meer informatie

Bewust Leiderschapsontwikkeling voor de 21e eeuw
Zit je middenin en leid je een belangrijke organisatieverandering? Werk je in een snel veranderende omgeving en word je uitgedaagd zo goed mogelijk te navigeren in complexiteit? En wil je de vaardigheden en leiderschapscapaciteiten ontwikkelen die je in staat stellen te floreren in deze onzekere en onvoorspelbare omstandigheden?

Transformational Presence Leiderschap in Actie (TPLA) is een vernieuwend 3-daags leiderschapsontwikkelingsprogramma voor leiders, managers, HR-professionals, ondernemers, beïnvloeders, visionairs, politici, ambtenaren en iedereen die toegewijd is aan het maken van een belangrijk verschil in hun organisaties en de wereld.

We leven in uitdagende, complexe, geweldige en onvoorspelbare tijden – tijden die leiderschap vragen gebaseerd op een nieuwe set van vaardigheden en capaciteiten. De leiders van vandaag moeten in staat zijn ver voorbij de transactionele, analytische en kennis-gebaseerde aanpak te reiken waarin de meesten van ons zijn opgevoed naar een meer intuïtieve aanpak die gebaseerd is op creatieve, in-het-moment-zelf ontdekkende vaardigheden en capaciteiten.

Transformational Presence Leiderschap in Actie geeft je krachtige en tegelijkertijd heel praktische instrumenten en kaders die nodig zijn om te kunnen navigeren in de complexe, snel veranderende en onzekere wereld van vandaag.

Klik hier voor meer informatie