KUN JIJ HET JE VOORSTELLEN?

Dat je precies weet wat wat je volgende stap is? Dat je helderheid hebt over de richting van je persoonlijke ontwikkeling?

  • Dat je niet meer hoeft te wikken en te wegen, zal ik zus of zal ik zo?
  • Dat je niet meer hoeft te piekeren?
  • Dat je de richting en je eerstvolgende stap helemaal duidelijk zijn?

Wil je duidelijkheid over je eerstvolgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? In een Doorbraaksessie van 45 minuten creëren we samen die helderheid. Iedere week geef ik twee gratis (telefonische) Doorbraaksessies weg. Wil je daarvoor in aanmerking komen?

Meld je dan NU aan voor een GRATIS DOORBRAAKSESSIE.
Tijdens de sessie zoemen we in op jouw persoonlijke situatie en help ik je definitief jouw belangrijkste ontwikkelvraag te formuleren. Dat geeft je rust en richting.

“Ontwikkeling, zelfreflectie en onderzoeken stond voor mij centraler dan ooit de afgelopen periode. Sander’s bijdrage daarin was heel belangrijk. Voor mij was duidelijk dat ik tegen een aantal zaken aanliep. Zijn bijdrage zat er met name in om scherper te krijgen welke zaken dat precies waren en hoe deze op te pakken. Kortom, mijn coachvraag én aanpak daarvan werd veel duidelijker. Hij heeft me goed naar mezelf laten kijken, me ervaringsgerichte oefeningen laten ondergaan, zelf conclusies laten trekken en handvatten gegeven. Sander’s manier van coachen was zo voor mij een perfecte aanpak.” – Annet (38), P&O-adviseur.

Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres hieronder in, dan spreken we elkaar snel!

 Ja, ik meld me aan voor de gratis doorbraaksessie
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Mobiel *