Introductieworkshop Intuïtief Coachen 
De Kracht van Transformational Presence

Wanneer: donderdag 2 december 2021, 14:00-16:30
Locatie: online via Zoom
Prijs: gratis

Inschrijven: klik hier

Introductie
De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, goed om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit. En veerkrachtig zijn! Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je moet ook je intuïtie inzetten; hoofd-hart-buik dus. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools.

Herken je je hierin?
Je bent gewend om vraagstukken in je organisatie analytisch aan te vliegen. Je verzamelt informatie, haalt de onderliggende oorzaken boven tafel en komt met een doorwrochte en weldoordachte oplossing. Om op dat moment te merken dat de wereld om je heen alweer veranderd is en je oplossing niet meer passend. We leven in een steeds complexere, snel veranderende wereld. Je wordt gevraagd heel snel te schakelen, meer te doen met minder, standvastig én veerkrachtig tegelijkertijd te zijn.

Jouw uitdaging
In je leiderschap merk je dat je uitgedaagd wordt om je anders op te stellen. Je voelt ergens dat een andere benadering van de alledaagse praktijk nodig is. Meer vanuit je eigen essentie, transparanter, in contact met alles en iedereen om je heen. Alleen een rationele manier van werken volstaat niet meer. Je wordt uitgedaagd niet alleen je hoofd, maar ook je hart en buik in te zetten. Te erkennen dat de oplossing en een groter potentieel, al in het vraagstuk verscholen liggen. Te doorzien dat meebewegen met wat is effectiever is dan je ertegen te verzetten. Wat als je de energie van de zich ontvouwende toekomst nu eens ziet als jouw volgende co-creatieve partner? Wat wordt er dan mogelijk?

Transformational Presence: een krachtige manier van leven, leiden en werken
Transformational Presence is een krachtige, diepgaande en beproefde aanpak met vele praktische en zeer effectieve tools die je leren om, in het moment zelf, de essentie van wat zich aandient te doorzien. Te zien wat dit van jou vraagt in jouw specifieke rol en positie én welke concrete stappen je kunt gaan zetten.
Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker, en oprichter van The center for Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Workshop
De Introductieworkshop laat je kennismaken met het onderliggende gedachtegoed en perspectief van Transformational Presence. Daarbij ga je zelf aan den lijve ondervinden wat de kracht is van deze aanpak en methodiek. Je krijgt een voorproefje van een aantal tools die je direct in je eigen praktijk in kunt zetten.

Mocht je aan het eind van de workshop enthousiast zijn en je écht willen bekwamen in de Transformational Presence aanpak dan bieden we je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het online opleidingsprogramma Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence Intensive Course, dat start met een tweedaagse op 13 en 14 januari 2022. Een andere mogelijkheid die meer gericht is op je eigen persoonlijk leiderschap is de 5 x halfdaagse training Transformational Presence Leadership in Action (Engelstalig), op 8, 9, 10, 15 en 16 november 2021.

De workshop facilitator

Sander van Eekelen, CTPC
Sander is een ervaren transformationeel leiderschapscoach en facilitator. Zijn expertise richt zich op heelheid in individuen, teams en organisaties en het creëren van bewust leiderschap in organisaties. Met een achtergrond als sociaal-psycholoog en ruim 15 jaar ervaring in profit en not-for-profit organisaties in diverse advies- en leidinggevende rollen verstaat hij de kunst om écht aan te sluiten bij wat er bij mensen en teams leeft. Om mensen op een kernachtige en speelse manier in staat te stellen de meest volledige versie van zichzelf te worden is zijn levensdoel. Zijn stijl kenmerkt zich als vriendelijk, warm, transparant, scherp en nieuwsgierig.

Sinds 2012 werkt Sander intensief samen met Alan Seale en zijn Center for Transformational Presence. Hij is door hem gecertificeerd als ‘Program Leader’ en leidt diverse Transformational Presence trainingen, zowel open inschrijving als in-company.

Inschrijven voor de introductieworkshop: klik hier