Het is nu tijd om in jezelf te investeren!

Meld je aan voor de VIP-dag:
‘Krachtig inzicht: ontdek je visie en versterk je vertrouwen’
 

Academy of Life biedt je de mogelijkheid om diepgaand aan je persoonlijke ontwikkeling te werken tijdens een op maat toegesneden VIP-dag, getiteld:  “Krachtig inzicht: ontdek je visie en versterk je vertrouwen”.

Wat krijg je als je hiervoor kiest? Een inzichtrijke, inspirerende en energiegevende dag van 09.30 -16.30 uur op een prachtige locatie in Udenhout inclusief onbeperkt koffie/thee, een heerlijke lunch en een werkboek met waardevolle informatie en oefeningen. We gaan een dag lang samen aan de slag met als resultaat dat je:

  • meer bewustzijn hebt over en inzicht in je levensdoel;
  • je persoonlijke doelen hebt geformuleerd op de 7 belangrijkste gebieden van het leven;
  • jouw symbool ontdekt dat een krachtig anker is in jouw ontwikkeling;
  • je grootste belemmeringen transformeert in succes-bekrachtigers;
  • je zelf-vertrouwen versterkt.

Kortom, je dagen van onrust en niet weten wat je nu echt wilt zijn voorbij. Je hebt een glasheldere visie, je weet wat je richting is en hoe je daadwerkelijk toegevoegde waarde kunt leveren en betekenisvol kunt zijn. Je hebt concrete doelen geformuleerd op verschillende gebieden, niet alleen werk en financiën, maar (juist) ook gezondheid, relaties, maatschappelijke bijdrage en persoonlijke ontwikkeling. Je voelt je sterk en hebt alle vertrouwen in jezelf en wilt niets liever dan direct aan de slag gaan!

“Sander heeft een hele fijne en veilige manier om je tijdens de gesprekken met hem tot inzichten in je eigen gedrag en invloed te laten komen. Door de juiste vragen te stellen en je het vertrouwen te geven dat je – hoe dan ook – op het juiste pad bent, leer je op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Je loopt het traject dan wel samen door, maar uiteindelijk doe je het toch écht allemaal zelf, dus je gaat ook met meer rust en vertrouwen weer verder op je pad, dankzij Sander. “ – Josephine (33), directiesecretaresse.

Let op: deze methode is niet voor iedereen geschikt. Je zult bereid moeten zijn om eerlijk en kritisch naar jezelf te kijken, open te staan voor ontdekkingen, en je angsten en belemmeringen onder ogen te durven zien om succesvol te kunnen zijn. 

Wat krijg je nog meer?

Een individueel GRATIS consult van 45 minuten. Voorafgaand aan de VIP-dag krijg je een persoonlijk coachgesprek via skype of telefonisch. We zoomen dan helemaal in op jouw persoonlijke situatie. Bovendien kun je me dan alle vragen stellen die je hebt over jouw ontwikkeling of over de VIP-dag.

Het e-book ‘De 4 stappen naar Moeiteloos Succes. Ervaar meer rust, plezier en vrijheid in je werk en je leven’. Om je vast voor te bereiden op de VIP-dag en te ontdekken hoe je met minder moeite meer kunt bereiken krijg je het gratis e-book met persoonlijke ervaringen, tips en adviezen.

Het werkboek met alle informatie. Tijdens de VIP-dag ontvang je een praktisch werkboek vol waardevolle informatie, checklists en oefeningen.

Mijn persoonlijke feedback en commitment. Al mijn persoonlijke kennis en ervaring, maar ook mijn expertise als sociaal psycholoog en gecertificeerd coach deel ik van harte met jou! Ik geef het beste van mezelf om jou te helpen succes- en betekenisvol te zijn.

Voor meer informatie en investering, neem contact met me op.

De VIP-dag wordt persoonlijk begeleid door coach en ervaringsdeskundige Sander van Eekelen.

Na een carrière als organisatie- en HRM- adviseur en manager binnen de overheid en in het bedrijfsleven besloot ik mijn passie te volgen om professionals te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling naar een succes- en betekenisvol leven. Zelf heb ik lang gezocht naar werk dat écht bij me paste. Zo ben ik twee keer overgestapt naar een andere werkgever en binnen één werkgever heb ik 5 verschillende functies gehad. Uiteindelijk heb ik de kracht gevonden om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te zetten. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om jouw proces naar moeiteloos en betekenisvol werk sneller en makkelijker te laten verlopen.

De afgelopen jaren heb ik vele gedreven professionals geholpen om duidelijkheid te krijgen wat ze nu écht willen en succesvolle stappen te zetten om dit te realiseren. Deze VIP-dag is door mij persoonlijk ontwikkeld en wordt ook door mij begeleid. Vanuit mijn ervaring weet ik welke stappen nodig zijn en hoe je die het beste en snelst kunt zetten. Het is mijn missie om jou daarbij te helpen.

“Sander weet een –in mijn ogen- mooie balans te vinden tussen het zakelijke en het persoonlijke/relationele. Hij gaat uit van het goede van de mens, van liefdevolle intenties, maar spreekt de ander wel aan op het nemen van verantwoordelijkheid en het bereiken van resultaten. Hij heeft me regelmatig geholpen om anders naar een situatie te kijken en situaties anders te beleven, waardoor meer rust en ruimte voor ontwikkeling is ontstaan.” – Monique (33), P&O-adviseur.

 

“Door mijn gesprekken met Sander heb ik geleerd beter naar mezelf te luisteren. Eerder signalen op te pikken waardoor ik niet over mijn eigen grenzen heenga. Ook heb ik ontdekt dat ik best heel erg op mijn gevoel mag vertrouwen. Dat beter zorgen voor mezelf ervoor zorgt, dat de mensen in mijn omgeving niets tekort komen en dat het uiteindelijk voor hen zelfs ook beter is! Sander’s persoonlijke benadering en de vragen die ervoor zorgen dat je echt bij jezelf te rade gaat, hebben bij mij voor een belangrijke en nodige ommekeer gezorgd.” – Mariëlle (40), leidinggevende.

 

Je meldt je aan via het aanmeldformulier. Zodra je aanmelding binnen is neem ik direct contact met je op om de VIP-dag in te plannen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!